VT-Invest neemt Spanbo over

De beursgenoteerde groep CFE heeft haar bedrijfstak industriebouw Spanbo verkocht aan de familiale holdingvennootschap VT-Invest Group uit Aalter. 

Spanbo is al meer dan vijftig  jaar bekend in industriebouw en bouwt in hout, staal, beton of een combinatie ervan. Het bedrijf uit Moorslede stelt een dertigtal arbeiders en bedienden te werk. De overname past in de doelstelling van VT-Invest Group om zich te versterken met bedrijven met een sterke regionale verankering. Naast Van de Walle IBC (Aalter) in Oost-Vlaanderen en G.Cuylaerts (Lille) in Antwerpen is met deze overname nu ook West-Vlaanderen geografisch afgedekt. VT-Invest Group realiseerde in 2019 een geconsolideerde jaaromzet van ca. 120 miljoen euro en stelt ca. 400 arbeiders en bedienden te werk.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo