AB Lens Motor breidt gamma uit

AB Lens Motor (de nieuwe officiële naam van de vroegere Garage Lens Motor) heeft deze week een nieuwe activiteit gelanceerd die complementair is aan de activiteiten die het reeds uitvoert met de merken Renault Trucks en Fiat Professional: het vertegenwoordigt nu het merk JCB.

“In lijn met onze servicefilosofie zullen wij verantwoordelijk zijn voor de verkoop en after-sales service van JCB-machines. Wij zullen dus minigraafmachines, laders, dumpers, verdichters, enz. verkopen met een voorraad reserveonderdelen die ons in staat stellen een goed serviceniveau te garanderen in een regio die zich in eerste instantie uitstrekt van Luik tot aan de Duitse grens, onder de verantwoordelijkheid van de heer Budin”, legt Benoit Salmin uit, Managing Director van AB Lens Motor.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo