blank

[ADVERTORIAL] Welke EETS tolbox past bij u?

Onderweg naar volledige Europese dekking met een tolbox!

Shell biedt u een optimale oplossing, één actieve tolbox in heel Europa :  België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Bulgarije, Spanje, Portugal, Liefkenshoektunnel, Herren en Warnowtunnel (Duitsland) en er komt binnenkort nog meer.

Elk bedrijf heeft verschillende wensen en behoeften en Shell is de juiste partner om u hiermee verder te helpen. Shell verleent u professioneel advies en biedt u de keuze uit drie verschillende type universele tolboxen voor de elektronische tolheffing. Deze 3 tolboxen zijn gecertificeerd voor ‘European Electronic Toll Service‘ (EETS) en bezorgen een uitgebreide dekking in Europa.

Het tolrijden evolueert snel in Europa en blijft complex. Dankzij Shell heeft u geen andere partner meer nodig om aan al uw behoeften op de weg te voldoen. Met ons aanbod op maat kunt u alle tolheffingen makkelijk afrekenen. Shell gaat immers mee op zoek naar de beste elektronische betalingswijze voor uw wagenpark. Neem vanaf nu contact op met onze experts via www.shell.be/tolheffing en ontvang een persoonlijke offerte.

Onze toloplossing op maat staat garant voor de efficiëntie en duurzaamheid van uw activiteit. Maak ook zeker gebruik van onze andere oplossingen voor uw reis door Europa: zoals vignetten, bruggen, tunnels, wegenbelasting, terugvordering btw en accijnzen, hulp bij pech onderweg en regeling van boetes, truckwash en tankcleaning, veerboten en ROLA-diensten.

SHELL FLEET SOLUTIONS, uw partner onderweg
www.shell.be/road-services

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo