Best of Van Xperience is volzet!

De Best of Van Xperience dag, georganiseerd door TRANSPORTMEDIA aanstaande dinsdag in Affligem, is volzet. Veel professionals zullen een dag vol met lessen in alle veiligheid kunnen beleven.

Voorrang werd gegeven aan aankopers of vlootbeheerders. Dit betekent dat de belangstelling van professionals voor het door TRANSPORTMEDIA en haar partners samengestelde programma groot is geweest: testritten met thermische en elektrische bestelwagens, ontdekkingen van innovatieve carrosserie-oplossingen, debatten en informatiesessies, en niet te vergeten de prijsuitreiking van de verschillende Best of Van-wedstrijden.

Voor degenen die graag aanwezig hadden willen zijn maar die niet in staat zijn om mee te doen, zal de inhoud van de dag overvloedig worden doorgegeven via de verschillende communicatiekanalen van TRANSPORTMEDIA: website, nieuwsbrief, sociale netwerken, Youtube kanaal, Transport & Van.TV uitzending op Kanaal Z en in de volgende nummers van het VAN Management magazine!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo