Bouw DHL ‘Life Sciences and Healthcare’ campus gestart

Met de eerste kolomzetting is de bouw van de nieuwe ‘Life Sciences and Healthcare’ campus van DHL Supply Chain van start gegaan op de Laekebeek industriezone in Lot. MG Real Estate staat in voor de bouw van deze 28.000 m² grote accommodatie, die de activiteiten van DHL Supply Chain in Huizingen en Lot zal samenbrengen onder één dak.

De nieuwe campus is de derde in zijn soort van het bedrijf in de Benelux, maar de eerste in België. Het telt meer dan 20 laad- en losdokken en gescheiden dokken voor gekoelde farmaceutische producten. Daarnaast is er extra opslagruimte voorzien om de verdere operationele groei van DHL op het vlak van gezondheidszorg te ondersteunen en tegemoet te komen aan seizoensgebonden vraag.

Het nieuwe gebouw is volledig CO2-neutraal. Daarmee draagt het bij aan de ‘Mission 2050’ van DHL, om zijn logistieke activiteiten tegen 2050 emissievrij te maken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo