bpost group: 1.000 ton minder CO2 dankzij LED verlichting

ENGIE Solutions rust 4 sorteercentra van bpost group uit met ledlampen. Dat zal zorgen voor een besparing van 51% op het elektriciteitsverbruik voor verlichting (van 5,6 GWh naar 2,8 GWh), en 1.000 ton minder CO2 per jaar.

Met zijn nieuwe B2B-merk ENGIE Solutions biedt ENGIE in België diensten aan om de energietransitie te bevorderen en zijn klanten te helpen om koolstofneutraal te worden. Eerder installeerde het al voor in totaal 3,2 megawatt aan zonnepanelen op de bpost sorteercentra van Charleroi, Luik, Antwerpen en Gent. Nu wordt in totaal 170.000 m² uitgerust met ledlampen die niet alleen minder energieverslindend zijn, maar ook comfortabeler voor de duizenden werknemers. De werkzaamheden starten in februari 2021 en zullen 6 maanden in beslag nemen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo