Brussels Motor Show 2021 zal ‘Covid-proof’ zijn

Beursorganisator Febiac doet er alles aan zodat het ‘Autosalon’ van Brussel, waarvan de 99ste editie gepland staat van 15 tot 24 januari 2021 in Brussels Expo, kan doorgaan. Het evenement zal sowieso volledig aangepast zijn aan de eisen die de strijd tegen de verspreiding van Covid-19 stelt.
Febiac werkt sinds midden maart aan de ontwikkeling van verschillende scenario’s voor de volgende editie 2021 van het
Brussels Motor Show, die gewijd zal zijn aan bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen. “Het uitbreken van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende gezondheidssituatie heeft alle creativiteit van onze teams aangesproken en ons vermogen om dit event een nieuwe ontwikkeling te geven”, legt Pierre Lalmand, directeur van de Brussels Motor Show, uit.
“Geconfronteerd met de volatiliteit van het virus en zijn onvoorspelbaarheid, hebben we een hele reeks scenario’s ontwikkeld om de succesvolle organisatie van de Brussels Motor Show in januari 2021 te verzekeren. Elk van deze scenario’s is vanzelfsprekend opgebouwd rond de talrijke regels die tot doel hebben de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Ons doel is om een ‘Covid proof’ evenement aan te bieden voor zowel onze exposanten als onze bezoekers.”
Die scenario’s zal Febiac deze week aan de leden van het organiserende Saloncomité voorstellen, waarna er een beslissing zal worden genomen over de richting die moet worden gekozen voor het goede verloop van de Brussels Motor Show 2021.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo