Bulgarije als extra land toegevoegd aan de DKV Box Europe

Bulgarije heeft onlangs een nieuw satelliettolsysteem ingevoerd voor alle autosnelwegen en nationale wegen. Vanaf nu kunnen DKV-klanten de tol in Bulgarije ook via hun DKV Box Europe betalen. 

Bulgarije is een belangrijk doorvoerland tussen Midden-Europa en het Midden-Oosten. Verschillende pan-Europese vervoerscorridors lopen door de Balkanstaat. De nieuwe Bulgaarse tolheffing is afhankelijk van het aantal afgelegde kilometers, de emissieklasse, het aantal assen, het gewicht van het voertuig en de wegcategorie. Alle voertuigen zijn tolplichtig. “In Bulgarije biedt DKV al tolbetaling aan in samenwerking met de nationale exploitant van de tolheffingssystemen. We zijn trots dat we onze klanten een aanvullende mogelijkheid kunnen bieden om de Bulgaarse tol te betalen met onze DKV Box Europe”, aldus Jérôme Lejeune, Managing Director Tol bij DKV. De route-gerelateerde tickets zijn online te bestellen via het bestelformulier van de exploitanten van de tolheffingssystemen of via de mobiele app. Daarnaast zijn de klantgegevens, voertuiggegevens en vaak gebruikte routes beschikbaar in het klantenportaal van DKV.

 

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo