Featured Video Play Icon

Cargo lifting wint de ‘Best Innovation Van’ 2020

Nadat het telkens net naast de titel greep tijdens de voorgaande edities, gaat Cargo Lifting (Villers-le-Bouillet) eindelijk naar huis met de hoofdprijs, met een voertuig dat op maat gemaakt werd voor een klant uit de bouwsector. Op basis van een MAN TGE chassis-cabine bouwde Cargo Lifting een plateau met verhoogde zijpanelen waarbij het erin slaagde om een laadhoogte van amper 1 meter aan te houden zonder aan nuttig laadvermogen in te boeten.

 

Lees alles over Cargo Lifting N.V.

Cargo Lifting N.V.

video

Cargo Lifting (winner Best Innovation Van 2020) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Een mooie trofee in de kantoren van Cargo Lifting. Na drie opeenvolgende jaren een derde plaats behaald te hebben, won het carrosseriebedrijf uit Villers-le-Bouillet eindelijk de Best Innovation Van 2020. De prijs beloont Cargo Lifting voor de ombouw van 17 MAN TGE’s in het kader van een openbare aanbesteding. De voertuigen zijn bestemd voor de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo