Featured Video Play Icon

Cargo lifting wint de ‘Best Innovation Van’ 2020

Nadat het telkens net naast de titel greep tijdens de voorgaande edities, gaat Cargo Lifting (Villers-le-Bouillet) eindelijk naar huis met de hoofdprijs, met een voertuig dat op maat gemaakt werd voor een klant uit de bouwsector. Op basis van een MAN TGE chassis-cabine bouwde Cargo Lifting een plateau met verhoogde zijpanelen waarbij het erin slaagde om een laadhoogte van amper 1 meter aan te houden zonder aan nuttig laadvermogen in te boeten.

 

Lees alles over Cargo Lifting N.V.

Cargo Lifting N.V.

video

TRANSPORT.TV 34: Cargo Lifting

De carrosseriebouwer Cargo Lifting beschikt in Villers-Le Bouillet over een werkplaats van 4500 m². Daar doet het bedrijf de ombouwing van meer dan 2.000 voertuigen per jaar. Sinds 10 jaar zet Cargo Lifting elk jaar een dag zijn deuren open voor mensen uit de sector om op een informele manier zijn infrastructuur en nieuwigheden voor […]

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo