Colruyt en Gilbert De Clercq vervoegen Raad van Bestuur VIL

Filip De Clercq (Gilbert De Clercq) en Dirk Leemans (Colruyt Group) zijn aangesteld als nieuwe leden van de Raad van Bestuur van VIL. De twee nieuwe bestuurders werden verkozen tijdens de Algemene Vergadering op 7 september 2020.

“Vanuit de ruime ervaring van ons bedrijf in de sector, wil ik graag bijdragen aan het welslagen van innovatieve projecten van VIL. Als deelnemer van verschillende projecten hebben we steeds positieve ervaringen opgedaan. Ik sta dan ook 100 % achter de professionele werking van VIL”, aldus Filip De Clercq. Gedelegeerd Bestuurder bij Gilbert De Clercq
“Bij Colruyt zijn we ervan overtuigd dat innoveren absoluut noodzakelijk is om de supply chain efficiënt te blijven inrichten. VIL is een zeer interessante partner om een kijk op de toekomst te behouden”, voegt Dirk Leemans (Head Center of Excellence Supply Chain bij Colruyt Group) toe.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo