Daimler Logistics automatiseert inbound stromen

De logistieke afdeling van de Daimler Groep heeft in de Mercedes-Benz vrachtwagenfabriek in Wörth (Duitsland) een interessant proefproject opgezet: inkomende stromen worden 100 % automatisch beheerd, net als de toewijzing van tijdvensters.

Het nieuwe proces maakt gebruik van SyncroSupply-software, ontwikkeld door Inform in Aken. Het regelt het verkeer op het fabrieksterrein via een slottoewijzingssysteem en wordt in realtime gevoed met gegevens van de vrachtwagens die zijn aangesloten op het daimler Fleetboard Logistics platform. Dit platform werkt de ETA elk kwartier bij en stuurt de toegangsautorisatie door naar de vrachtwagen voordat deze de terreinhekken bereikt. De verwachting is dat het systeem nu wordt uitgerold naar andere fabrieken binnen de Daimler Group.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo