Damco, het is echt voorbij

De Deense Maersk Groep, waartoe Damco sinds 2005 behoort, heeft eind dit jaar besloten de activiteiten van haar dochteronderneming te groeperen onder het Maersk-merk.

De logistieke activiteiten van Damco waren begin 2019 al geplaatst onder de naam Maersk Logistics. Damco was als LCL-zee- en luchtvrachtexpediteur blijven werken. Vanaf 2021 zullen deze activiteiten worden voortgezet onder het merk Maersk. In België heeft Damco ongeveer zeventig mensen in dienst op het hoofdkantoor in Willebroek, waar een 32.000 m2 groot magazijn is gevestigd, en in het EDC van Nike in Laakdal.

Tegelijkertijd kondigt Maersk aan dat de maritieme activiteiten van Safmarine in 2021 ook volledig zullen worden geïntegreerd in het zakelijke aanbod van Maersk. Dit zijn twee bekende merken die tegelijkertijd uit het landschap zullen verdwijnen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo