De telebadge PASSango geaccrediteerd in Duitsland

Het Duitse Bundesamt für Güterverkehr (BAG) heeft Total Marketing Services goedgekeurd als Europese aanbieder van een elektronische tolheffingsdienst voor de LKW-Maut in Duitsland. PASSango, de interoperabele oplossing van Total en AS 24, kan nu ook gebruikt worden in Duitsland.

De klanten die voorheen de Duitse tol betaalden met de Eurotrafic-kaarten van TOTAL en AS 24, hebben nu een eenvoudigere en snellere toloplossing met een enkele OBU voor acht landen (België – inclusief de Liefkenshoektunnel, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Oostenrijk, en Scandinavië – Grote Beltbrug en Sontbrug).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo