blank

DKV lanceert geconnecteerde tankdienst

DKV Mobility heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Duitse start-up PACE, waardoor het de transportwereld nieuwe aangesloten diensten kan aanbieden, waaronder een brandstofbetaalsysteem via smartphone.

Het vermijden van wachtrijen aan de kassa na je tankbeurt om je ticket te krijgen is het principe achter Connected Fueling, een smartphonebetaaldienst ontwikkeld door PACE die ook oliemaatschappijen in staat stelt om hun klanten meer op maat gemaakte diensten aan te bieden. DKV heeft daarom zojuist een minderheidsbelang genomen in de startende onderneming in Karlsruhe voor een niet nader genoemd bedrag.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo