DS Units en GTM Belgium zorgen voor gepersonaliseerde ‘Passion4Trucks’ trailer

U heeft ‘m misschien wel zien passeren op de snelweg of op één van onze filmlocaties tijdens de afgelopen weken: de gepersonaliseerde ‘Passion4Trucks Roadshow’-trailer. Organisator Transportmedia ging hiervoor een samenwerking aan met DS Units, GTM Belgium en Intersticker. Het resultaat mag gezien worden! 

De Passion4Trucks karavaan – letterlijk te verstaan – reed de afgelopen zomer over de Belgische wegen op zoek naar warme, gepassioneerde verhalen van chauffeurs en hun trucks. Achter het stuur: Marijn Devalck, de eeuwen beroemde acteur achter het personage Balthasar Boma uit de populaire tv-reeks FC De Kampioenen. Zijn doel? De transportsector op een gepaste wijze in de bloemetjes zetten! Met zijn gepersonaliseerde trailer, opgebouwd door DS Units en GTM Belgium, gaat hij op zoek naar de mooiste trucks per merk, de meest gepassioneerde chauffeurs van het land én tal van andere activiteiten.

Steun voor chauffeurs
GTM Belgium is erg verheugd met de samenwerking. “Als de coronacrisis ons één ding geleerd heeft dan is het wel dat wij als land altijd zijn kunnen blijven rekenen op onze chauffeurs”, zegt general manager van GTM Belgium Philippe Wouters. “We zijn dan ook heel trots dat we dit project mochten ondersteunen en wensen alle chauffeurs in ons land een dikke pluim te geven.

Transportmedia wil GTM Belgium en DS Units bedanken voor de samenwerking.

Ontdek de Passion4Trucks trailer hier:

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo