[Foto’s] Mikaël Delcroix heeft de ‘Mooiste Renault Truck’ van België

De opvallend rood-zwarte Renault Trucks T520 van Mikaël Delcroix (Transport TDM Delcroix) is afgelopen weekend uitgeroepen tot ‘Mooiste Renault Truck’ van België. Delcroix wist met zijn truck de meeste punten te scoren tijdens de verkiezing van Passion4Trucks, een initiatief van Transportmedia. Jos Rosiers (Andiprim) en Pieter De Nil (Takeldienst De Nil) eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Sinds begin juli konden kandidaten hun Renault Truck inschrijven voor de verkiezing van Passion4Trucks. Na een online stemcampagne en het oordeel van de jury werden Delcroix, Rosiers en De Nil verkozen tot de drie finalisten. Hierin bleek Delcroix met zijn T520 aan het langste eind te trekken.

Vedette

“Het is de vedette van onze firma”, zegt zaakvoerder Mickaël Delcroix. “Ik rij er niet zelf mee. Dat doet één van onze vaste chauffeurs. We hebben de wagen vorig jaar volledig laten bestickeren door Zero 6 Customs. Het resultaat mag er zijn”, besluit hij.

Niet gevolgd via livestreaming? Herbekijk het dan hier!

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo