G. Lambert & Cie is ‘Super Best Dealer Van’ 2020

Mercedes-Benz dealer  G. Lambert & Cie is ‘Super Best Dealer Van’ 2020 is verkozen tot ‘Super Best Dealer Van’ 2020 en volgt garage Valcjkenier op. Dat werd bekend gemaakt tijdens de ‘Best of Van Xperience’.

Het familiebedrijf uit Rhisnes bij Namen is verdeler van Mercedes-Benz Vans en vrachtwagens, maar sinds 1952 ook de officiële invoerder van Unimog in België. Raphaël Pirmez is Managing Director van de garage, een functie die hij twee jaar geleden overnam van zijn vader.

Alle kandidaten voor deze prijs hadden eerder al de ‘Best Dealer Van’ award voor hun merk gewonnen. Naast G. Lambert waren dat Groupe Stéveny (Ford), Neyt Trucks (MAN), Renault Motors (Renault) en Groep Bielen (Renault Trucks).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo