Generix klaar voor e-invoicing

Als lid van het EURINV-project, gesteund door het programma ‘Connecting Europe Facility’ van de Europese Commissie, kan Generix Group haar klanten laten profiteren van de nieuwe Europese normen voor e-invoicing.

Sinds september 2019 maakt Generix Group deel uit van het EURINV-consortium, dat zes e-invoicing operatoren en twee lokale overheden samenbrengt. Het programma, dat gefinancierd wordt door de Europese Commissie, heeft als doel de Europese norm te implementeren binnen de cloudplatformen voor e-invoicing. “Deze grote vooruitgang zal alle gebruikers van de diensten van Generix Group ten goede komen. De vooruitgang zal het mogelijk maken om elektronische facturen te verzenden en te ontvangen die voldoen aan de Europese normen. Het gebruik van deze normen levert besparingen op door de vereiste inspanningen voor de interfaces te beperken en versnelt de ontwikkeling van elektronische facturatie in de hele wereld”, aldus Christophe Viry, Product Marketing Manager bij Generix Group. “Deze innovaties bieden onze klanten ook de garantie dat hun facturen in het geval van een fiscale controle conform zijn. Elke uitwisseling is gecertificeerd als zijnde conform het model. Eventuele afwijkingen of waarschuwingen worden onmiddellijk gedetecteerd en gedocumenteerd.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo