Jennes Aarschot in de startblokken

De groep Jennes opent op 1 oktober een nieuwe garage in Aarschot met onder andere ook Volkswagen Commercial Vehicles. De site ligt op de Ter Heidelaan, vlak naast garage Van der Elst, die vorig jaar door Jennes overgenomen werd. Naast Volkswagen Commercial Vehicles kunnen klanten er ook terecht voor de personenwagens van Volkswagen, Skoda, Seat en Cupra. 

Duurzaamheid staat centraal in het nieuwe gebouw, met zonnepanelen op het dak en een filtersysteem voor regenwater dat gebruikt wordt voor de carwash en de toiletten. Er komen ook laadpalen, waaronder een DC snellader, om het uitgebreide (toekomstige) elektrische gamma van de Duitse constructeur te kunnen voorzien van stroom.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo