blank

[ADVERTORIAL] Jo Herbots houdt het koel met GPS-Buddy!

In 1997 richtte Jo Herbots zijn eigen vleesgroothandel op. Dagelijks rijden de vrachtwagens door gans België om detailhandelaars, supermarkten en slagers te voorzien van een uitgebreid assortiment kwaliteitsvlees.

Om dat laatste te kunnen waarborgen maakt Jo Herbots al sinds jaar en dag gebruik van GPS-Buddy systemen met temperatuurregistratie.

Jo Herbots, eigenaar, legt uit “ Wij nemen de vervoerskwaliteit binnen het bedrijf zeer serieus! Ik ken al mijn rundkwekers persoonlijk en het vervoer moet onder optimale omstandigheden gebeuren. Als gecertificeerd bedrijf moeten wij aan alle eisen voldoen en daarbij hoort o.a. volledige controle over de vervoerscondities. Daarom hebben wij voor GPS-Buddy gekozen, niet enkel om de locaties van de vrachtwagens te zien maar ook om de exacte temperatuur in de koelruimte real time te kunnen opvolgen.”

De XT2 trailerpack van GPS-Buddy geeft volledig inzicht in het gebruik van (afgekoppelde) trailers; waar ze staan, hoe lang en of ze intensief worden gebruikt. Er zijn diverse alarmmeldingen mogelijk zodat men altijd weet wat er met de trailers gebeurt. Middels draadloze RF sensoren kan de temperatuur van de goederen in de trailer continu nauwkeurig worden gemeten. De sensorinformatie is bovendien beschikbaar via de Driver en Planner app, zodat optimale vervoerscondities gewaarborgd zijn. Ook RF deursensoren behoren tot de mogelijkheden.

blank

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo