LAG Trailers presenteert alu 30′ kipcontainerchassis

LAG Trailers breidt zijn gamma kipcontainerchassis uit met een aluminium 30 voet chassis dat 400 kg meer laadvermogen aanbiedt.

LAG Trailers brengt nu voor het eerst het 30’ kipcontainerchassis zowel in staal als in aluminium aan. Het nieuwe aluminium ontwerp is 400 kg lichter en stelt ook een verbeterde gewichtsverdeling tentoon wat resulteert in een hogere laadcapaciteit zonder overbelasting van de assen. Daarnaast werd het 40 voet kipchassis weer onder handen genomen met een gegalvaniseerd kipframe en een onderhoudsvriendelijker kipscharnier. De assen zijn ook iets breder, waardoor het chassis een stabielere wegligging geniet.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo