LDA Transports bestelt bij Iveco

Beetje bij beetje begint Iveco een ‘S-Way effect’ te voelen. Een van de laatste nieuwe klanten is LDA Transports, de transportfiliaal van Laiterie des Ardennes in Recogne.

LDA Transports voert de melkophaling en het transport uit van de boerderij naar de verwerkingsbedrijven. Het heeft een vloot van 17 inzamelwagens met opleggers, 52 opleggers en 18 trekkers. Voor het eerst zal een deel van dit wagenpark de kleuren van Iveco dragen, aangezien Laiterie des Ardennes dit keer heeft gekozen voor elf S-Way-trucks, verdeeld over twee vrachtwagens, een 480 pk-trekker (reeds geleverd) en acht 460 pk LNG-trekkers. Het is dan ook de eerste keer dat LDA Transports gebruik maakt van vrachtwagens die op aardgas rijden om de CO2-uitstoot te verminderen. De voertuigen worden geleverd door het TH Trucks netwerk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo