Logistics & Automation 2020 doorgeschoven naar 2022

Beursorganisator Easyfairs meldt dat de eerste editie van de nieuwe beurs Logistics & Automation, die op 28 & 29 oktober 2020 in Mechelen moest plaatsvinden, dit jaar niet zal doorgaan. Het evenement wordt in 2022 georganiseerd, samen met Empack.

“Eind juli ontvingen wij officieel “groen licht” van de Nationale Veiligheidsraad dat vanaf september 2020 weer beurzen georganiseerd mogen worden. Wij zijn in alle veiligheid van start gegaan met de
voorbereidingen, onze infrastructuur werd Covid-19 goedgekeurd, veiligheidsprotocollen staan klaar om uitgerold te worden. Maar deze elementen blijken helaas niet voldoende om Logistics & Automation op 28 & 29 oktober 2020 te laten plaatsvinden. Sinds begin augustus ontvangen wij steeds meer de vraag van partners en exposanten om de editie van oktober 2020 te verplaatsen. Ook het feit dat Nederland een negatief reisadvies voor de Provincie Antwerpen geeft, bemoeilijkt het neerzetten van een waardevolle Logistics & Automation beurs. Meer dan 20% van onze bezoekers komt uit Nederland, net zoals vele van onze trouwe exposanten. Uit een uitgebreid telefonisch onderzoek bij onze bezoekers om zicht te krijgen op hun huidige Covid-19 policy, blijkt dat er vaak nog geen  toestemming is van hun werkgever om beurzen te bezoeken”, aldus Nadine Francus, Group Event Director Logistics & Automation bij Easyfairs.
Uit een telefonische en schriftelijke bevraging is gebleken dat de grote meerderheid van de exposanten de voorkeur geeft om Logistics & Automation te verschuiven naar oktober 2022. Volgend jaar pakt Easyfairs uit met de tweede editie van Best of Wallonia (op 18/5/2021 in Namur Expo, een gemeenschappelijk initiatief van Easyfairs en Transportmedia) en in oktober staat Transport & Logistics Antwerp weer op het programma.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo