blank

MAN breidt TGE-gamma uit

MAN zet zijn offensief op de markt van lichte bedrijfsvoertuigen voort met een TGE met vierwielaandrijving en een MTM van 5,5 ton.

Het TGE-gamma met vierwielaandrijving omvat bestelwagen-, minibus- en chassiscabinevarianten. Met deze in samenwerking met het Oostenrijkse bedrijf Oberaigner ontwikkelde heavy-duty versie, die bestemd is voor hulpdiensten, gemeentelijke diensten, de bouw of de zeer specifieke niche van off-road campers, gaat het nu van 3 tot 5,5 ton.

Met de 2-liter, 177 pk motor is het mogelijk om te kiezen tussen twee automatische versnellingsbakken (6 of 8 versnellingen) en tussen twee wielbases (3640 of 4490 mm). Het gewicht van de vierwielaandrijving is ongeveer 130 kg, wat een laadvermogen van bijvoorbeeld 3.370 kg mogelijk maakt op de nieuwe 5,5-tons uitvoering met een enkele cabine en korte wielbasis.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo