Mercedes-Benz lanceert ‘basic’ Actros

Twee jaar na de vernieuwing van het Actros-gamma brengt Mercedes-Benz een meer elementaire versie van de langeafstandstrekker op de markt. Zo is de Actros F uitgerust met conventionele spiegels in plaats van MirrorCam camera’s.

Een ander groot verschil: Mercedes-Benz herintroduceert een klassiek dashboard met wijzerplaten op de Actros F. Het nieuwe aanbod is dus gericht op de klanten die mogelijk zijn afgeschrikt door het hoge technologische gehalte van de in 2018 gelanceerde Actros. Het cabine-aanbod is beperkt tot de StreamSpace- en BigSpace-versies en de belangrijkste opties zijn het tweede 10 inch Multimedia Cockpit-scherm en de PPC-voorspellende cruisecontrol. Sideguard Assist is ook een optie. Als gevolg daarvan kunnen we een serieuze prijsverlaging verwachten voor dit instapmodel.

Daarnaast heeft Mercedes-Benz een speciale Edition 2-serie van de gewone Actros geproduceerd die beperkt is tot 400 stuks, maar bijzonder goed is uitgerust.

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

MirrorCams op Mercedes-Benz Arocs behouden uitstekend zicht bij regenweer

Mercedes-Benz Trucks zakt naar Matexpo Demo Days af met 3 voertuigen. De Arocs 2848L ENA HAD met containerhaakarm, de Arocs 3345LK met containerhaakarm en Arocs 3353LS HAD met AJK kipper. Het gamma van de Arocs varieert tussen 18 en 41 ton. Als het nu gaat om een trekker, bakwagen, betonmixer of zware kipper, de Arocs […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo