Mercedes-Benz lanceert ook Actros Edition 2

Naast de Actros F lanceert Mercedes-Benz Trucks ook de Actros Edition 2: een beperkte reeks met een ‘wow-effect’ die zich tot eigen rijders en voor chauffeurs die hun vrachtwagen als hun thuis beschouwen en die een sterke emotionele band met hun voertuig hebben.

Er zullen slechts 400 exemplaren van de Actros Edition 2 worden gebouwd, en de leuze ‘onbekend is onbemind’ is dus hier misschien niet van toepassing. De standaarduitrusting van de Edition 2 bevat de volgende pakketten: Safety Pack, Comfort Pack, Driving Pack, Sight Pack, Media Pack en Extra Line. Verder onderscheidt de Actros Edition 2 zich van de seriemodellen dankzij het stijlvolle interieur : een dashboard en deurgrepen in nappaleder, diverse interieuronderdelen in koolstofvezelmotief en een dakluik met sfeerverlichting, een Edition-logo aan passagierszijde in gepolijst en geborsteld aluminium, en, last but not least, het bovenste bed dat wordt geleverd met beddengoed. Hetzelfde geldt voor het koetswerk: exclusieve flankstickers met sterpatroon, het ‘Edition 2’-logo op de gelakte zonneklep, het Actros-embleem vooraan, het Actros-opschrift bovenaan de achterwand van de cabine, de vier led-spots in de zonneklep en de drie led-werklampen achter de cabine. In zijaanzicht springen vooral de roestvrijstalen instaptreden in het oog. De wieldoppen van de achteras zijn eveneens uitgevoerd in roestvrij staal en hebben beschermende wielmoerdopjes. Bovendien zijn ook de verlichte driepuntige Mercedes-ster met zwarte opening en diverse sierelementen in het radiatorrooster standaard aanwezig, terwijl de koplamprand werd verdonkerd. Tenslotte kan de cabinekleur specifiek worden afgestemd op de bedrijfskleuren van de klant, terwijl de voorkant steeds in Moonstone Grey is gelakt.

 

 

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

MirrorCams op Mercedes-Benz Arocs behouden uitstekend zicht bij regenweer

Mercedes-Benz Trucks zakt naar Matexpo Demo Days af met 3 voertuigen. De Arocs 2848L ENA HAD met containerhaakarm, de Arocs 3345LK met containerhaakarm en Arocs 3353LS HAD met AJK kipper. Het gamma van de Arocs varieert tussen 18 en 41 ton. Als het nu gaat om een trekker, bakwagen, betonmixer of zware kipper, de Arocs […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo