Michelin X MULTI bandengamma uitgebreid

Michelin breidt zijn X MULTI-gamma uit met vier nieuwe banden: een 315/80-R22.5 maat voor de ‘Z’ en de ‘D’ modellen binnen het gamma en twee banden met een hoger draagvermogen, die de naam HLZ en HLT krijgen. Ze zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar op de Belgische markt.

Het Michelin de X MULTI-gamma is bedoeld voor regionaal transport, met de nadruk op veelzijdigheid en een hoge levensduur. De Michelin X MULTI HLZ werd ontwikkeld voor toepassingen als houttransport en andere trekkers met kraan. De stuurasband in afmeting 385/65-R22.5 kan tot 10 ton per as dragen en zou 30% langer moeten meegaan. De Michelin X MULTI HLT kan 1 ton per as meer dragen, bovenop zijn lagere rolweerstand en tot 25% meer kilometerpotentieel. Hij is bijvoorbeeld nuttig voor gebruik op dubbelassige aanhangers die steeds vaker aanhangers met 3 assen vervangen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo