ODTH legt eerste steen van nieuwe farmahub in Willebroek

Gisteren is ODTH gestart met de eerste spadesteek van hun gloednieuw farmamagazijn aan het Zeekanaal in Willebroek. Binnen enkele maanden ontstaat er een nieuwe magazijn van 6.000 m² met het oog op de groeiende farma-activiteiten van ODTH.

Het nieuwe gekoelde magazijn (2-8°C) zal 10.000 palletspots aanbieden dankzij een innovatieve rackingsysteem. “We zien onze farma-activiteiten de afgelopen jaren sterk groeien. Na een eerste uitbreiding in 2017 met 12.000 m² (15-25°C), is het nu tijd voor de verdere ontwikkeling van onze gekoelde activiteiten  Door de ligging naast de containerterminal van Willebroek die dagelijkse verbindingen heeft met de havens van Antwerpen en Rotterdam, wordt het vanaf nu ook mogelijk om gekoelde farmaproducten te exporteren naar alle delen van de wereld”, aldus Veroniek De Mulder, CEO van ODTH.

Het nieuwe magazijn wordt door Willy Naessens gebouwd en zal begin april 2021 operationeel zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo