Renault Zoe krijgt er een Cargo-versie bij

Renault biedt voortaan een Cargo-ombouw van de kleine elektrische Zoe. Hiermee mikt Renault op vloten die emissievrij in de binnenstad willen of moeten rijden, zoals gemeenten, beveiligingsbedrijven, onderhouds- en storingsdiensten en apotheken.

In deze cargo-uitvoering wordt de achterbank vervangen door een bagagevloer en een kopschot inclusief een scheidingsrek. Hierdoor ontstaat een afgesloten laadruimte met een inhoud van 1 m3. De enige optie is een afdekplank als verlenging van de hoedenplank, zodat de bagageruimte aan het zicht wordt onttrokken. Onder de afdekplaat is nog circa 500 liter aan laadvolume beschikbaar.

Het ombouwpakket kan bij elke Renault dealer besteld worden. Volgens de constructeur heeft de ombouw geen impact op de restwaarde van het voertuig, aangezien de ombouw volledig omkeerbaar is door de achterbank en gordels terug te plaatsen.

 

 

Lees alles over Renault België Luxemburg

video

Renault neemt volledige LCV gamma mee – Best of VAN Xperience 2020

Renault toont vandaag haar volledige LCV gamma, van de Kangoo en de Trafic tot de nieuwe Master. De jongste generatie kreeg een geheel nieuw front, een nieuw interieur en nieuwe motoren. Als Master Z.E. is hij leverbaar als 100 % elektrisch voertuig. Die nieuwe generatie was het startschot van een reeks nieuwe driver-assistance systemen. Zo […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo