blank

Renault Zoe krijgt er een Cargo-versie bij

Renault biedt voortaan een Cargo-ombouw van de kleine elektrische Zoe. Hiermee mikt Renault op vloten die emissievrij in de binnenstad willen of moeten rijden, zoals gemeenten, beveiligingsbedrijven, onderhouds- en storingsdiensten en apotheken.

In deze cargo-uitvoering wordt de achterbank vervangen door een bagagevloer en een kopschot inclusief een scheidingsrek. Hierdoor ontstaat een afgesloten laadruimte met een inhoud van 1 m3. De enige optie is een afdekplank als verlenging van de hoedenplank, zodat de bagageruimte aan het zicht wordt onttrokken. Onder de afdekplaat is nog circa 500 liter aan laadvolume beschikbaar.

Het ombouwpakket kan bij elke Renault dealer besteld worden. Volgens de constructeur heeft de ombouw geen impact op de restwaarde van het voertuig, aangezien de ombouw volledig omkeerbaar is door de achterbank en gordels terug te plaatsen.

 

 

Lees alles over Renault België Luxemburg

video

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo