[ADVERTORIAL] Shell LNG netwerk breidt uit

Shell opent 2 nieuwe Shell LNG-stations in Meer en in Gent. Door de toenemende vraag naar schonere energie en de steeds groter wordende druk om transportemissies te verlagen, is milieuvriendelijk en efficiënter vervoer de uitdaging die transportbedrijven bezighoudt. De zoektocht naar een optimale mix van brandstofalternatieven staat hierbij centraal. Shell ziet LNG (Liquefied Natural Gas) als een belangrijk alternatief voor de toekomst.

Shell biedt reeds een internationale netwerk van 45 LNG stations in Duitsland, in Nederland, in Frankrijk en in Polen en we hebben het genoegen om de opening van 2 nieuwe stations in België aan te kondigen. Na de Shell LNG-stations in Herstal (Rue de Hermée 201), in Maasmechelen (Slakweidestraat 40), in Rekkem (Triloystraat LAR blok Z 8), in Antwerpen haven (Romeynsweel 1), het Shell LNG station in Meer gelegen in de Riyadhstraat 11, 2321 – E19 afrit 1a Transportzone is nu open. Het station beschikt over 15 vrachtwagen lijnen uitgerust met hoge debiet pompen welke allemaal uitgerust zijn met AdBlue pompen, IGO pompen en met 2 LNG pompen. Tot slot zullen de 2 LNG pompen in Gent (Belgicastraat 10 z/n) beschikbaar zijn vanaf 4 september.

De ervaring die Shell heeft opgebouwd met het bouwen van LNG trucks stations heeft geresulteerd in een veilig, efficient en gebruikersvriendelijk ontwerp van ons nieuw station.

Vind uw Shell LNG-station via www.shell.be/netwerk.

U kan vanaf nu als Shell-klant ook genieten van de faciliteiten van twee bijkomende LNG sites van onze partner ROMAC FUEL, gelegen in Veurne en Houdeng-Goegnies, zo beschikt u over het grootste LNG-netwerk in België met 8 stations !

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.shell.be/Nl/LNG.

SHELL LNG FUELLING THE FUTURE

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo