[ADVERTORIAL] Total: Van Stockholm tot Lissabon, in alle vrijheid

De tijd is meer dan ooit rijp voor administratieve vereenvoudiging bij transportbedrijven: met de PASSango Europe telebadge doorkruist u nu heel Europa zonder u zorgen te maken over tol.

Als bondgenoot tijdens al uw verplaatsingen is de PASSango Europe telebadge een echte aanwinst om de routes van uw vrachtwagenbestuurders te optimaliseren. Hij versnelt niet enkel hun doorgangen aan tolstations, hij vervangt ook alle andere tolbadges. Daardoor is het zicht op de weg onbelemmerd, waardoor hij bijdraagt aan de wegveiligheid. Bovendien verschaft hij bestuurders ook toegang tot vele parkings die specifiek voor vrachtwagens uitgerust zijn. Ze kunnen er hun rusttijd doorbrengen en in de beste omstandigheden uitblazen.

Ook Duitsland en Oostenrijk
Vanaf deze zomer kan de PASSago Europe telebadge ook gebruikt worden in Duitsland en Oostenrijk en op de twee voornaamste overgangen in Denemarken (de  Storebælt-brug die de twee Deense hoofdeilanden verbindt) en tussen Denemarken en Zweden (de  Øresund-brug tussen Kopenhagen en Malmö). Dat is uitstekend nieuws voor internationale transportbedrijven, aangezien Duitsland het land is waar ze het derde hoogste aantal kilometers rijden buiten België, na Frankrijk (gedekt door PASSango Europe) en Nederland (waar er geen kilometerheffing is). Van Stockholm tot Lissabon heeft u voortaan dus maar één enkele tolbadge meer nodig… vergeet niet de activatie voor deze nieuwe landen aan te vragen!

Optionele geolocalisatie
Indien u de PASSango Europe telebadge gebruikt, kan u ook toegang krijgen tot een nog uitgebreider aanbod van diensten: PASSango EuroPilot. Deze service biedt u een real-time opvolging van uw voertuigen, samen met de historiek van de afgelopen 30 dagen, een simulatie van de kost van een traject en een vergelijkende analyses tussen het gesimuleerde en het effectief afgelegde traject. In Frankrijk en Spanje (waar er nog tolstations zijn) wordt u ook gewaarschuwd bij afwijkend gebruik van uw voertuigen. En u wordt  gewaarschuwd wanneer de gelocalisatiegegevens niet meer overeen komen met de transacties die uitgevoerd worden met uw Total tankkaart. Een echt diefstalpreventiemiddel.


De pluspunten van PASSango Europe

  • Interoperabiliteit: België (kilometerheffing en Liefkenshoektunnel), Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk.
  • Eén gedetailleerde factuur
  • Online beheer
  • Kosten volgens gebruik
  • Toegang tot kortingen van snelwegbeheerders
  • Parameters ‘Over The Air’ instelbaar (op afstand)
  • Track & trace trajectkostsimulatie (optie)
  • Antifraudewaarschuwing door vergelijking van de gegevens van de tankkaart en die van de telebadge

Meer info: Total Mobility & New Energies www.total.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo