Transporeon bundelt de krachten met Sixfold

Transporeon zal de Real Time Visibility technologie van Sixfold combineren met haar eigen transport executie platform. Zo ontstaat er een krachtiger netwerk dat end-to-end uitvoering van de transporttoewijzing, tijdvensterbeheer en real-time visibility aanbiedt.

Transporeon en Sixfold werken samen sinds 2018, maar nu wordt Sixfold een integraal onderdeel van het totale aanbod van Transporeon. Daardoor kan Transporeon als eerste een executieplatform bieden met een geïntegreerd visibility-aanbod. De nieuwe functionaliteiten omvatten bijvoorbeeld TMS-interfaces om elke transporteur te voorzien van visibility-gegevens, ondersteuning van de control tower om transporteurs te voorzien van een overzicht in vogelvlucht van al hun zendingen, elektronisch bewijs van levering om de handmatige werkzaamheden te verminderen, een CO2-calculator om transporteurs te helpen bij het opsporen en verminderen van de impact op het milieu en een platform om hun realtime zichtbaarheidsstatus te tonen.

Transporeon zal de gebruikskosten tot 31 augustus 2021 op zich nemen. Daarna wil Transporeon een “zeer concurrerende prijsstelling” aanbieden. Volgens Stephan Sieber, CEO van Transporeon, creërt dit een win-win voor zowel verladers als vervoerders: “Transporeon’s unieke geïntegreerde oplossing en executieplatform is ontworpen om alle transporten zichtbaar te maken. Eenmaal geïmplementeerd zal het onze klanten helpen bij het beter beheren van de resources en het verhogen van  winstgevendheid, terwijl het ideaal is om bij te dragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot!”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo