Transporeon neemt ControlPay over

Na de overname van ControlPay biedt Transporeon nu facturatie-automatisering en betalingsanalyse aan. Dit is een belangrijke uitbreiding van zijn digitale dienstenaanbod. 

ControlPay is opgericht in 2002, stelt ongeveer 275 mensen tewerk en bedient klanten in verschillende sectoren, waaronder de auto-industrie, retail, FMCG-industrie, farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. Het stroomlijnt het vrachtaudit- en financieringsproces voor zowel verladers als vervoerders. Het platform van ControlPay is in staat om kritische, geauditeerde en onbetwistbare gegevens vast te leggen voor alle transportmodaliteiten, zodat de deelnemers een goed beeld krijgen van hun logistieke operaties. Meer dan een derde van ControlPay-klanten maakt al deel uit van het klantenbestand van Transporeon, maar de overname betekent dat Transporeon nu klanten echte end-to-end dekking, vanaf de inkoop van transport tot transport executie en de afrekening en de controle van de transportfactuur.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo