Transporeon voegt Ortec software toe aan portfolio

Transporeon en Ortec gaan samenwerken om bedrijven te helpen bij het identificeren van optimale laadconfiguraties en transportroutes voordat zij transportopdrachten op het platform van Transporeon aanbieden en uitvoeren.

Transporeon-klanten kunnen gebruik maken van Ortec’s logistieke planningsoftware om de laad- en transportroutes van vrachtwagens te optimaliseren voordat ze de optimale vervoerders selecteren en alle andere logistieke activiteiten uitvoeren met behulp van het Transporeon cloud-gebaseerde platform. “Het verbeterde aanbod zal bedrijven niet alleen helpen om de kosten te verlagen en de activiteiten te stroomlijnen, het zal ook bijdragen aan een duurzamere logistieke industrie door een efficiëntere capaciteitsbenutting, minder lege ritten en geoptimaliseerde routes, die allemaal leiden tot een overeenkomstige vermindering van de CO2-uitstoot”, aldus Stephan Sieber, CEO van Transporeon.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo