Neem deel aan de virtuele experience van TRANSPORTMEDIA en genereer snel extra business

Van 1 tot 3 december organiseert TRANSPORTMEDIA de ‘Virtual Transport Expo’ en ‘Virtual Logistics Expo’, online beurzen voor professionals uit de respectievelijke sectoren. Net als tijdens een fysieke beurs is interactiviteit het sleutelwoord, met dynamische productvoorstellingen, live panelgesprekken, webinars en live chats.

Het concept van de virtuele expo biedt zowel voor exposanten als bezoekers voordelen. Zonder tijd te verliezen krijgen bezoekers toegang tot een schat aan informatie en rechtstreeks contact met de exposanten. Die krijgen op hun beurt een platform om op een interactieve manier hun producten, diensten en kennis voor te stellen zonder te investeren in de bouw van een stand en een permanente fysieke aanwezigheid. Bovendien is het een efficiënte manier om op korte tijd een maximum aan relevante B2B-contacten te verzamelen.

Hoe?

  • Wanneer een bezoeker (die zich vooraf moet registreren) op uw stand aankomt, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en kan u met hem/haar communiceren via een ‘chat’. De ideale gelegenheid om hun behoeften beter te begrijpen en hen uw producten of diensten aan te bieden. Kortom: leads creëeren .
  • Om uw diensten/producten nog beter in de kijker te zetten, kan u aantrekkelijke video’s plaatsen op uw stand (wij kunnen ze ook voor u produceren), of face-to-face vergaderingen of rondetafelgesprekken organiseren. Wij kunnen een professionele studio ter beschikking stellen en de volledige productie van uw materiaal (video’s, 3D,…) verzorgen.

 

Wil u ook gebruik maken van deze unieke kans om uw business verder te ontwikkelen bij 100% professionele bezoekers en een virtuele stand te hebben waar u ze kan ontvangen? Contacteer ons zo snel mogelijk (de plaatsen zijn beperkt) op 016/22.11.31 of stuur een e-mail naar info@transportmedia.be. Er is al een virtuele stand voor 1.750 EUR, en zelfs veel minder in combinatie met de aanwezigheid in één van onze magazines.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo