Van Grinsven van Zagreb naar Schaijk met een Faymonville-dieplader

Het Nederlandse bedrijf Van Grinsven vervoerde een stalen omhulsel van 38 ton tussen de Kroatische hoofdstad Zagreb en de Nederlandse stad Schaijk, 1.250 kilometer, met een nieuwe MegaMAX drie-assige dieplader van Faymonville.

Met een lengte van 12,5 m benutten de goederen slechts gedeeltelijk het potentieel van de oplegger, aangezien de telescopische laadruimte goederen tot 21,4 meter lengte kan verwerken dankzij de extra uitschuifbare balken. Marco Van Grinsven waardeert ook de afstandsbediening, waardoor het niet meer nodig is om naar beneden te gaan om de zwanenhals te manoeuvreren en te sturen als dat nodig is, evenals de vele sjorpunten.

De MegaMAX die voor dit uitzonderlijke transport werd gebruikt, wordt gekenmerkt door een basisbreedte van 2.750 mm, maar Van Grinsven heeft ook een andere, iets smallere MegaMAX (basisbreedte 2.540 mm) aangeschaft, evenals een tweede CombiMAX-combinatie (5+7-versie) voor de zwaarste transporttaken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo