Featured Video Play Icon

[VIDEO] DLD Trans rijdt rond met unieke Renault Trucks T High 1894 Edition

Dieter Landuyt (DLD Trans) is de trotse eigenaar van deze prachtige Renault Trucks T High 1894 Edition. Nadat hij ook al een Alpine-edition heeft rondrijden in zijn wagenpark, is dit de volgende eyecatcher in zijn firma! 

“We zijn een transportbedrijf met vijf vrachtwagens”, zegt Landuyt in het filmpje. “Met drie wagens doen we frigotransport (van farma tot vleeswaren), met de andere twee zijn we gespecialiseerd in containertransport. Met onze Renault Trucks T High 1894 Edition hebben we een speciale editie in huis. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik ook al een Renault Trucks Alphine Edition heb. Daar ben ik zeer blij mee, ook met de service van de garage. Daarom kies ik nu ook voor deze 1894 Edition. Qua design is het echt een prachtige wagen. Alles zit erin”, besluit hij.

Gelimiteerde editie
De Franse fabrikant brengt hulde aan zijn roots met dit voertuig, dat de kleuren van het Berliet-logo overneemt: een nachtblauwe kleur voor de carrosserie, goudgeel voor de radiatorrooster en rood voor enkele andere elementen, zoals de velgen. De zijskirts krijgen een logo dat speciaal werd ontworpen voor deze gelegenheid. De kleurencodes krijgen een verlengstuk in het interieur: het dashboard en het stuur zijn in nachtblauw, de binnenkant van de deuren in rood en blauw, enz. Deze gelimiteerde editie beschikt over een geavanceerde uitrusting, zoals het breedbeeld LCD-dashboard “1894 Edition” en het secundaire Roadpad+ scherm met achteruitrijcamera. De T High 1894 is uitgerust met een dertien liter motor van 520 pk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo