We Are Champions naar Champions League!

Als een echte pijler van het Logistics.TV programma blijft de We Are Champions rubriek groeien in populariteit. Dit blijkt uit de deelnemerslijst voor Seizoen 4, die drie CEO’s met een gevestigde reputatie in de logistieke wereld zal samenbrengen. Wie zal Jo Van Moer, Willy Naessens en Isabelle Mennes opvolgen op de lijst van winnaars?

We Are Champions is de perfecte combinatie van expertise en plezier: praktische, maar altijd logistieke evenementen, die drie bekende persoonlijkheden uit de logistieke wereld samenbrengen. En het minste wat we kunnen zeggen is dat Seizoen 4 belooft, aangezien de kandidaten :

  • Bert Vandecaveye, CEO van Tailormade Logistics,
  • Filip Goossens, CEO van On Time Logistics, en
  • Ralph Caspanni, CEO van Heylen Warehouses.

De opnames vinden plaats bij Atrium op 30 september en de eerste aflevering wordt aangekondigd voor uitzending op 17 en 18 oktober op Kanaal Z, met een heruitzending in het daaropvolgende weekend (24 en 25 oktober). We Are Champions is een initiatief van TRANSPORTMEDIA, met de steun van A-Safe, Atrium, Topa Packaging en Yale Material Handling.

Lees alles over

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo