WFS haalt Covid-19 Safe Zone certificaat

WFS Belgium heeft voor haar vestiging in Brussels Airport en als eerste uit de sector het Covid-19 Safe Zone certificaat van Vinçotte gehaald. De lessen die WFS nu geleerd heeft worden meteen meegenomen voor de inrichting van het nieuwe magazijn van de luchtvrachtafhandelaar. 

Vinçotte biedt adviserende services op het vlak van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding en heeft een Covid-19 certificaat gecreëerd dat zowel de managementprocedures als de werking op de vloer audit. WFS Belgium is het eerste logistieke bedrijf uit Brussel dat kan aantonen dat het voorbereid is op nieuwe uitbraken van Covid-19. “Het certificaat bewijst dat WFS er alles aan doet om mens en bedrijf veilig te houden en dat ondersteunt het vertrouwen dan de klanten en werknemers in de organisatie hebben”, zegt Marc Claesen, regional Vice-president WFS.Het is onze kerntaak om te zorgen dat onze mensen veilig werken. Zeker in een bedrijf zoals het onze waar er veel internationale goederen en mensen passeren. In het begin van de crisis was er veel angst bij het personeel met een hoog ziekteverzuim tot gevolg. We zijn onmiddellijk beginnen werken aan maatregelen om het risico voor onze mensen te beperken.” De lessen die WFS nu geleerd heeft worden meteen meegenomen voor de inrichting van het nieuwe magazijn van 25.000 m2 dat WFS in Luik zal bouwen. Een Covid-proof verkeersplan, dat de mensen- en goederenstromen en looplijnen in het gebouw regelt werd meteen geïntegreerd in het ontwerp.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo