Wie wordt Dé Gouden Ridder van de Weg 2020?

Aanstaande zaterdag zullen we het weten: tijdens de speciale Passion4Trucks on Tour TV uitzending op Kanaal Z zullen we ontdekken welke Belgische chauffeur de felbegeerde titel ‘Gouden Ridder van de Weg 2020’, uitgereikt door de verzekeraar TVM, heeft gewonnen.

TVM beloont een chauffeur al jaren voor zijn rijvaardigheid en zijn vermogen om ongelukken te voorkomen, maar deze 2020-editie markeert een keerpunt in de geschiedenis van de competitie: deze keer werden zeven chauffeurs met elk tien jaren zonder schade op hun teller geselecteerd voor een grote finale. Deze ging door op 22 augustus jl.

De zeven finalisten werken bij Macotruck, Schenk Liquid Logistics, Schenk Luxemburg en Schenk Tanktransport. Ze moesten zo snel mogelijk met een trekker en aangekoppelde trailer vooruit slalommen, een ballon doorprikken, achteruit slalommen en aandokken. Aan de hand van deze behendigheidsparcours bepaalde een jury dan wie de meest behendige en veiligste chauffeur van de zeven is.

Ontdek wie de winnaar is tijdens de speciale Passion4Trucks on Tour TV uitzending op zaterdag 5 september op Kanaal Z!

De Ridders van de Weg zijn een initiatief van de Stichting Veiligheidsplan van TVM Verzekeringen. Als verzekeringsspecialist wil TVM verzekeringen door schadepreventie en risicobeheer niet alleen het aantal schades verminderen, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. Elk jaar reikt TVM bronzen, zilveren, gouden en diamanten insignes uit aan beroepschauffers die respectievelijk 3, 5, 10 en 20 jaar schadevrij zijn.

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg – Passion4Trucks Roadshow

Dit zijn ze dan, de gouden ridders van de weg 2020. Zoals elk jaar zet TVM Belgium via haar initiatief Ridders van de Weg vrachtwagenchauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar schadevrij rijden in de bloemetjes. Op de terreinen van Brussels Kart Expo mochten deze 7 chauffeurs, allen een krak in hun vak en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo