blank

Zin in een uitstapje? Volkswagen lanceert de nieuwe Caddy California

Nu dat Volkswagen Commercial Vehicles de Transporter en de Crafter zelf ombouwt in een camper, lanceert het ook een soortgelijke versie van de nieuwe Caddy, die het overneemt van de oude Caddy Beach.

De Caddy California begint zijn carrière met een korte wielbasis (totale lengte van 4.501 m), maar volgend jaar wordt een versie met lange wielbasis gelanceerd (totale lengte van 4.853 m). Toch heeft de korte versie al een opklapbed van 1.980 x 1.070 m. De belangrijkste nieuwigheid ten opzichte van de Caddy Beach is dat de tweede rij zitplaatsen niet meer aan het bed vastzit en dus kan worden verwijderd om meer opbergruimte te bieden. Volkswagen heeft ook zijn kitchenette, die zowel van binnen als van buiten (van achteren) en dus rechtopstaand kan worden gebruikt, grondig herwerkt. Aan de achterkant ziet u de echte modulaire tent die aan het achterluik kan worden bevestigd of onafhankelijk van het voertuig kan worden opgezet. Slim… . Tot slot is er de optie ‘panoramisch dak’, dat 1,4 m2 direct zicht biedt op de sterrenhemel… of op de typisch Belgische wolken!

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo