AGC Mirodan koopt twee Scania XT

AGC Mirodan Bouwglas uit Kortrijk plaatst en verdeelt al meer dan 25 jaar glas voor architecturale en interieurtoepassingen. Het bedrijf kiest nu voor Scania om zijn activiteiten te ondersteunen.

 

AGC Mirodan Bouwglas verzorgt volledige glasprojecten van ontwerp tot plaatsing. Voor dat doel bestelde de filiaal van de AGC groep twee Scania G410 8×4*4 XT’s. Het zijn de eerste Scanias in zijn vloot. “We kozen voor de G-serie met dagcabine en een normaal dak. Die biedt een uitstekend zicht rondom en is ruim, zodat er drie zitplaatsen en heel wat opbergruimte gecreëerd konden worden,” zeg Business Manager Sven Delaere. “Aangezien wij een maximale laadvloer wilden toepassen in combinatie met een zware laadkraan op de achterzijde van de vrachtwagen, was de halflange cabine en het dubbele chassis met binnenframe onmisbaar. De XT-uitvoering heeft een ‘heavy duty’ bumperuitvoering met verhoogde bodemvrijheid. Bovendien is het optionele ‘clutch on demand’ koppelingspedaal een groot pluspunt, wanneer het voertuig zich op de werf nauwkeurig moet manoeuvreren.” Omwille van de zware laadkraan en om voldoende laadvermogen te verzekeren, werd gekozen voor een 32 ton-uitvoering.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo