Clark opent nieuwe fabriek in Vietnam

Clark is gestart met de massaproductie van vorkheftrucks met contragewicht in zijn nieuwe fabriek in Vietnam. Het gaat om de S-Series met verbrandingsmotor en de modellen met hogere capaciteit voor de Europese, Noord-Amerikaanse en Australische markt.

De productiesite is 5 hectaren groot en biedt nog ruimte voor uitbreiding. Jaarlijks kunnen er 10.000 vorkheftrucks gebouwd worden. Naast assemblage is er op de site ook een aankoopdienst voor onderdelen van toeleveranciers en een R&D-team dat samen met het wereldwijde Clark ontwikkelingsdepartement marktspecifieke voertuigen ontwikkelt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo