DAF lanceert Connect App

DAF Trucks lanceert een app die het rijgedrag van de chauffeur kan optimaliseren. De DAF Connect App is vooral interessant als chauffeurs in verschillende DAFs rijden.

Het fleet management platform DAF Connect geeft wagenparkbeheerders en planners via een online portal real-time inzicht in de prestaties van hun voertuigen en logistieke processen. De geïntegreerde Eco Score Card maakt bovendien inzichtelijk hoe efficiënt chauffeurs rijden. Met de nieuwe DAF Connect App breidt DAF zijn dienstverlening verder uit. De app is rechtstreeks gekoppeld aan de Eco Score Card en geeft aan wat de chauffeur kan doen om nog zuiniger te rijden. Met de app kan de chauffeur zijn of haar prestaties van het afgelopen jaar bekijken. Aangezien de app gekoppeld is aan de bestuurderskaart, neemt de chauffeur de eigen prestaties altijd mee, ongeacht in welke DAF truck hij of zij rijdt.

Een ander onderdeel van de DAF Connect App is de mogelijkheid voor planners en fleetowners om met de chauffeur via het DAF Connect platform te communiceren over bijvoorbeeld planningen, de route en aanverwante logistieke zaken.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo