Featured Video Play Icon

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector.

DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze zandgroeve. Opvallende kenmerken, zijn de grote oploophoek van 25° en de hoge bodemvrijheid van 40 cm die zorgen voor een goede terreinvaardigheid.

Het robuuste design van de DAF CF Construction, dat zeer elegant overkomt, is niet louter esthetisch. Achter dit design schuilt heel wat knowhow dat resulteert in een hoge veiligheid & een maximale inzetbaarheid. Zo is er o.a. de 3-delige gegalvaniseerde bumper die gedeeltelijk kan vervangen worden na een impact van meer dan 2 ton.

Om de lading visueel te controleren biedt DAF aan de zijkant van de cabine een opstap aan. Deze solide antislip constructie, samen met de handgreep op het dak van de cabine, zorgt voor een zeer veilig gebruiksgemak. Daarnaast kan de Construction uitvoering voorzien worden van alle beschikbare veiligheidstools, bijv Adaptive Cruise Control met bots waarschuwing of Front Collision Warning, en een rijstrook waarschuwing, die een alarmsignaal activeert bij afwijking.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo