De Rocker verhuist naar Zele

De Rocker Logistics verhuist dit weekend naar een gloednieuwe hoofdzetel in de Industriezone Wijnveld in Zele, op amper 1 kilometer van de E17. De site omvat een halfautomatisch magazijn van 10.000 m2, een crossdock platform van 3000 m2 en een nieuw kantorencomplex.

“De goede ligging nabij de E17 geeft de opportuniteit om de vraag van klanten in België en Nederland te beantwoorden en geeft voeding voor de verdere uitbouw van onze dagelijkse Benelux distributie naar de retail, de groothandel én de detailhandel”, aldus CEO Rudy De Nutte. Het nieuwe magazijn is ingericht voor gekoelde opslag en laat een verdubbeling toe van de huidige opslagcapaciteit (15.000 palletplaatsen op ambient temperatuur – 12-18° en 300 plaatsen op 2-4°). Op de mezzanine verdieping boven de laadkaaien kan De Rocker Logistics logistieke diensten met toegevoegde waarde aanbieden. Op het dak van het magazijn werden zonnepanelen gelegd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo