DKV laat Hongaarse tol afrekenen

DKV begint aan de pilotfase voor het afrekenen van Hongaarse tol met de DKV Box Europe. Op dit moment kunnen DKV klanten hun Hongaarse tol al met de DKV CARD afrekenen en profiteren bovendien van betaling achteraf. 

Het tolsysteem HU-GO dekt alle snelwegen en overige verkeers- en nationale wegen in Hongarije. “Tegenwoordig kunnen onze klanten met de DKV Box Europe al cashfree tol afrekenen in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Bulgarije en de Warnow-, Herren- en Liefkenshoektunnel. We zijn er trots op om binnenkort ook Hongarije aan dit lijstje te kunnen toevoegen. Voor ons betekent dit een belangrijke mijlpaal om heel Europa met slechts één box te verbinden. En er zullen nog meer landen volgen,” zegt Jérôme Lejeune, directeur Tol bij DKV.

 

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo