Eddie Stobart weer winstgevend

Het Britse logistieke bedrijf Eddie Stobart, dat onlangs is overgenomen door het Greenwhitestar Acquisitions (GWSA) fonds, heeft het eerste halfjaar afgesloten met een lichte omzetdaling, maar een spectaculaire stijging van de EBITDA.

De eerste helft van 2020 voor Eddie Stobart Logistics Plc eindigde op 31 mei. De omzet daalde met 1,1% tot £416,5 miljoen, maar de EBITDA steeg tussen 2019 en 2020 van -6,3% tot +16,6%. William Stobart, uitvoerend voorzitter van GWSA, is blij met de cijfers: “Deze resultaten laten zien dat de uitdagingen van het verleden achter ons liggen. De afgelopen zes maanden hebben we de kracht van ons gedifferentieerde bedrijfsmodel laten zien, waardoor we relaties met bestaande klanten konden ontwikkelen, nieuwe zaken konden winnen, de GWSA Group weer winstgevend konden maken en de uitdagingen van Covid-19 konden overwinnen. »

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo