Ekotrax behaalt QS-label

Het familiebedrijf Ekotrax kreeg zopas het QS-label uitgereikt. Deze Duitse norm is voorbehouden aan bedrijven die de hoogste kwaliteitsborging van vers voedsel garanderen. 

Met 10 eigen trucks en 30 trailers biedt Ekotrax transportoplossingen voor alle sectoren, maar focust op gekoeld en verwarmd wegtransport. “Onder onze klanten mogen we bijvoorbeeld Edeka rekenen, de grootste retailgroep in Duitsland. Om nog verder internationaal te groeien, is het belangrijk om aan te tonen dat wij de beste kwaliteit garanderen. Zeker in corona-tijden. Daarom beschikken we al jaren over het IFS-certificaat en sinds vandaag dus ook over het QS-label”, opent zaakvoerder Koen Dierckx.

“We werkten hard om op dit niveau te raken”, gaat Dierckx verder. “Ondersteund door onze partner Normec Foodcare ondergingen we verschillende inspecties van onafhankelijke auditors. Ze beoordeelden ons bijvoorbeeld op vlak van traceerbaarheid en hygiëne. Bovendien zullen we de komende tijd regelmatige extra onaangekondigde controles krijgen. Toen we het positieve nieuws ontvingen, waren we erg trots. Transport is vandaag veel meer dan goederen van A naar B brengen. We investeren daarom in nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen. Van temperatuurmanagement, online brandstofmonitoring tot big data… wij springen graag mee op de kar. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste in gekoeld en verwarmd wegtransport.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo