Euro-Trafic huldigt een cross-dock in voor Coca-Cola

Euro-Trafic heeft zojuist een cross-docking centrum voor Coca-Cola European Partners in Heppignies geopend. Het nieuwe contract heeft betrekking op ongeveer 500 pallets per dag en volgt op de sluiting door CCEP van haar eigen distributiecentrum in Heppignies.

Euro-Trafic heeft een magazijn van 22.000 m2 in Heppignies, waarvan een deel nu gewijd is aan Coca-Cola European Partners, het filiaal van de Amerikaanse reus dat verantwoordelijk is voor de distributie van de producten van de groep aan horecaklanten en de herbevoorrading van drankautomaten. Vroeger exploiteerde CCEP een eigen distributiecentrum in Heppignies, waarvan de sluiting werd aangekondigd in 2019. Deze activiteit wordt nu uitbesteed aan Euro-Trafic, zoals Jacques Lenoble, de directeur van het bedrijf, uitlegt: “Met onze opleggers zullen we ongeveer 500 pallets per dag vervoeren van de Coca-Cola-fabrieken in Gent en Antwerpen naar ons magazijn in ongeveer 20 ritten. Deze transporten vinden ’s middags en ’s avonds plaats. s Nachts worden de goederen behandeld, zodat ze de volgende ochtend op pallets kunnen worden geladen in de distributiewagens van CCEP, die nu op onze site zijn gestationeerd. Afhankelijk van de vraag kunnen we de CCEP-vloot ook ondersteunen met onze eigen distributiewagens. Wij bieden daarom een volledige service voor CCEP, aangezien wij ook kantoorruimte en een deel van onze parkeerplaats verhuren aan Coca-Cola European Partners. »

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo